City Land River Solutions Land

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Negara Kutha Solusi Negara A nganti Z

Negara kanthi awal: Argentina, Australia, Albania, Aljazair

Negara B ing awal: Brasil, Bangladesh, Belgia, Bulgaria

Negara karo C ing awal: Chile, China, Kosta Rika

City Land River Solutions Land
City Land River Solutions Land

Negara karo D ing wiwitan: Denmark, Jerman, Republik Dominika

Negara kanthi E ing wiwitan: Equador, Estonia, Pantai Gading

Negara kanthi F ing wiwitan: Prancis, Finlandia

Negara kanthi G ing wiwitan: Yunani, Gabon, Guyana, Ghana

Negara mawa H ing wiwitan: Honduras, Haiti,

Tanah karo aku ing wiwitan: India, Iran, Indonesia, Irlandia

Negara kanthi J ing wiwitan: Jepang, Jamaika, Yaman, Yordania

Negara karo K ing wiwitan: Kuwait, Kenya, Kroasia, Kamerun

Negara karo L ing wiwitan: Luxemburg, Laos, Libya, Lithuania

Negara kanthi M ing awal: Maroko, Mauritania, Mongolia, Mali

Negara karo N ing wiwitan: Namibia, Korea Lor, Nikaragua, Selandia Baru

Tanah karo O ing wiwitan: Oman

Negara kanthi P ing wiwitan: Paraguay, Papua Nugini, Polandia, Pakistan

Negara kanthi Q ing wiwitan: Qatar
(Ing ejaan Inggris, ora ana negara kanthi Q. Ejaan sing bener yaiku Qatar)

Negara kanthi R ing wiwitan: Romania, Rwanda, Rusia

Negara kanthi S ing wiwitan: Swedia, Swiss, Senegal, Spanyol

Negara kanthi T ing wiwitan: Tanzania, Taiwan, Thailand, Turki

Negara kanthi awal U: Uganda, Uruguay, Hungaria, Ukraina

Negara kanthi V: ing wiwitan Venezuela, Vietnam

Negara kanthi W ing wiwitan: Wallis and Futuna
(Belorussia tegesé Belarus)

Negara kanthi X ing wiwitan: Xizang
(Xizang minangka jeneng Cina kanggo Tibet, ing Ejaan Jerman ora ana negara kanthi X)

Negara ing Y ing wiwitan: Yaman
(Ora ana negara ing Ejaan Jerman karo Y. Ejaan sing bener iku Yaman.)

Negara kanthi Z ing wiwitan: Siprus


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Siji panginten ing "Land Land Land Solutions Land"

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.