Kutha Kali Negara Solutions Rempah-rempah

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene

Kutha Kali Negara Suntingan Rempah-rempah A nganti Z

Herbal Himalaya
Solusi jamu lan rempah-rempah kanggo kali negara

Rempah-rempah karo A: anise

Rempah-rempah karo B: basil, bawang putih liar, gurih, borage

Rempah-rempah karo C: cabe, cayenne pepper

Rempah-rempah karo D: dill

Rempah-rempah karo E: tarragon, angelica

Rempah-rempah karo F: adonan

Rempah-rempah karo G: cengkeh

Rempah-rempah karo H: Coltsfoot

Rempah-rempah karo aku: jahe

Rempah-rempah karo J: Jaborandi mrico

Rempah-rempah karo K: kapulaga, chervil, cress, cumin, kunir

Rempah-rempah karo L: lovage, laurel

Rempah-rempah karo M: marjoram, nutmeg

Rempah-rempah karo N: cengkeh mrico

Rempah-rempah karo O: oregano

Rempah-rempah karo P: paprika, parsley, paprika

Rempah-rempah karo Q: Quendel

Rempah-rempah karo R: rosemary

Rempah-rempah karo S: sage, uyah, chives, celery, bintang anise

Rempah-rempah karo T: asam, thyme

Rempah-rempah karo U: -

Rempah-rempah karo V: vanila

Rempah-rempah karo W: Juniper, Wasabi

Rempah-rempah karo X: -

Rempah-rempah karo Y: Ysop

Rempah-rempah karo Z: kayu manis, lemon balm, gula


Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.