Alat-alat solusi daratan banyu kutha

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

City Land River Solutions Piranti saka A nganti Z

Piranti karo A ing awal: Kabel stripper, palu pembongkaran

Piranti karo B ing awal: snip timah, pengeboran, gergaji kancing

City Land River Solutions Piranti saka A nganti Z
City Land River Solutions Piranti saka A nganti Z

Piranti karo C ing wiwitan: pemotong / pemotong, alat crimping

Piranti karo D ing wiwitan: gulungan gergaji, kunci karangan torsi

Piranti karo E ing wiwitan: tacker listrik, sander orbit

Piranti karo F ing awal: Fäustel, chisel flat, Fugenkratzer

Geser alat ing awal: adonan lancar, karet karet

Piranti karo H ing wiwitan: hammer, hand saw, planer

Piranti karo aku ing wiwitan: Allen key / Allen key

Piranti karo J ing awal: Jepang spatula, Justorium

Piranti karo K ing awal: chainsaw, pincers, sikil sapi

Alat karo L ing awal: line finder, hole saw, soldering iron

Piranti karo M ing awal: pahat, trowel, tongs

Alat N ing awal: Nippelspanner, kuku / kuku wesi

Piranti karo O ing wiwitan: Router

Piranti karo P ing awal: phase tester, jackhammer, pinset

Piranti karo Q ing wiwitan: Quast

Piranti karo R ing awal: pemotong rumput, kren, pipa pipa

Piranti karo S ing wiwitan: pemotong sisi, spatula, jigsaw

Piranti karo T ing awal: bench drill, miller meja

Piranti karo U ing awal: potong ganja

Alat V ing awal: Vario grinder, sledge hammer, voltmeter

Alat W ing awal: tingkat roh, panggilingan sudut

Piranti karo X ing awal:

Piranti karo Y ing wiwitan:

Piranti karo Z ing awal: tukang pencak tukang kayu


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.