Muter kali negara

Aturan City Land aturan banget prasaja lan cepet kanggo nerangake: bisa muter kutha, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4.

Peraturan negara ing pinggir kali

Ing kertas, para pemain nggawe meja. Istilah generik ditulis liwat tabel.

Muter kali negara
Muter kali negara

Diwiwiti karo kutha, tanah, kali lan topik liyane kayata topik tanduran, profesi, kewan utawa topik sing ora biasa kayata pangan, minuman, mobil, selebriti, instrumen utawa label fashion. Topik kudu didiskusekake ing ngarep karo pemain liyane.

Pamuter lirih ngandika alfabet saka A nganti Z lan pemain liyane wis ngomong "Stop" ing sawetara titik. Saiki kabeh pemain kudu nemokake tembung saka kategori sing cocog karo huruf sing wis dipilih. Saliyane kutha, tanah lan kali, tema klasik isih kewan, tetanduran, jeneng lan proyek.

Ing ngisor kaca iki, kita menehi solusi sampel kanggo tema sing luwih eksotik kayata alat musik utawa koktail.

Carane minangka poin sing diwenehake ing City Land River?

Wong sing pisanan ngisi sheet kasebut kanthi bener ngandika "mandheg" lan kabeh pemain liyane kudu langsung sijine pena. Saiki wong pisanan wiwit maca kategori pisanan. Nilai kanggo ukara kasebut disebarake minangka ing ngisor iki.

Yen sawetara wong duwe tembung sing padha, banjur saben 5 dadi poin, yen ana wong sing duwe tembung, dheweke entuk poin 10. Nanging, yen wong duwe tembung kabeh piyambak ing kategori, 25 dadi poin. Supaya saben babak ngetutake prinsip sing padha. Nilai-nilai sing ditambahake sawise saben babak lan ing pungkasan siji karo paling poin yaiku pemenang.

Tip saka laku: Quarrels kadhangkala dumadi antarane pemain nalika saben pelanggan, supaya bisa cepet, nulis istilah sing ora bisa dibaca ing blok kasebut. Awit sampeyan bisa setuju minangka aturan kali kanggo negara sampeyan, pihak katelu uga kudu bisa maca istilah kanggo duwe solusi sing bener.

Cithakan lan solusi kanggo kali negara

Kategori Land Land City karo solusi sing disaranake