Lomba olahraga kutha

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Kutha Kutha Solusi Olahraga Olahraga A nganti Z

Olahraga karo A: Sepak Bola Amerika, Aikido

Olahraga karo B: tinju, basket, bulutangkis, voli pantai

Olahraga karo C: kriket, curling

Olahraga karo D: Discus throw, panah, triple jump, dressage

Lomba olahraga kutha
Lomba olahraga kutha

Olahraga karo E: hoki es, skating tokoh, speedway es

Olahraga karo F: bal-balan, pager

Sport with G: Golf, weightlifting

Olahraga karo H: bal tangan, bal-balan ing jero ruangan, balapan

Olahraga karo aku: inline skating, Indiaka

Olahraga karo J: Judo

Olahraga karo K: karate, ditembak, balap buatan

Olahraga karo L: Lacrosse, Atletik

Olahraga karo M: Sepeda Mountain, Pentathlon Modern

Olahraga karo N: kombinasi nordik, mlaku Nordic

Olahraga karo O: orienteering

Olahraga karo P: Polo, pelota

T: Qigong (meditasi Cina lan olah raga silat)

Olahraga karo R: riding, tobogganing, rugby, wrestling, rafting

Sport with S: swimming, javelin, sailing, skeleton, squash

Olahraga karo T: tenis, taekwondo, nyilem, tenis meja

Olahraga karo U: Hockey ing jero banyu

Olahraga karo V: voli, eventing

Olahraga karo W: polo banyu, windsurfing, long jump

Olahraga karo X: X-Golf (singkatan resmi kanggo Crossgolf)

Olahraga karo Y: Yo-Yo

Olahraga karo Z: Decathlon


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.