Kota Land River Solutions Languages

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

Kutha Kali Negara Solusi Basa A nganti Z

Basa karo A: Arab, Armenia, Amharic, Afrika

Basa karo B: Bulgaria, Bengali

Basa C: Cina

Kota Land River Solutions Languages
Kota Land River Solutions Languages

Basa nganggo D: Jerman, Denmark

Basa kanthi E: Inggris, Estonia

Basa kanthi F: Prancis, Finlandia

Basa kanthi G: Yunani, Georgia

Basa karo H: Ibrani, Hindi

Basa karo aku: Italia, Islandia

Basa J: Basa Jepang, Basa Jawa

Basa K: Korea, Kroasia, Kisuaheli

Basa karo L: Latin, Latvian, Lithuania

Basa kanthi M: Macedonian, Maori

Basa mawa N: Norwegia, Basa Walanda

Basa O: Oromo

Basa kanthi P: Portugis, Polandia

Basa karo Q: Quechua

Basa kanthi R: Rusian, Rumania

Basa S: Spanyol, Serbia, Swedia, Sanskerta

Basa kanthi T: Ceko, Tamil, Thai, Turki

Basa karo U: Hungaria, Urdu, Ukrainia

Basa kanthi V: Basa Vietnam

Basa kanthi W: Welsh

Basa kanthi X: Xhosa

Basa kanthi Y: Yoruba

Basa kanthi Z: Zulu


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.