Kutha kali dadi solusi kanggo kéwan

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

City Land River Solutions Hewan A nganti Z

Kewan karo A: antelop, elang, kethèk, alpaca

Animal with B: bear, beaver, bison, bonobo

Hewan karo C: Bunglon, Chinchilla, Chihuahua

Kutha kali dadi solusi kewan
Kutha kali dadi solusi kewan

Kewan karo D: badger, lumba-lumba

Hewan karo E: moose, keledai, kadal, emu

Kewan karo F: fox, pheasant, otter, katak

Kewan kanthi G: gnu, belalang, cheetah, manuk garut

Hewan karo H: hare, hiu, asu, hyena

Kewan karo aku: Hedgehog, Impala

Animal with J: Hound, Jaguar

Kéwan karo K: kucing, koala bear, toad, kangaroo

Kewan karo L: louse, lynx, salmon, macan tutul

Kewan karo M: mouse, marten, moth, guinea pig

Kewan karo N: badhak, coati, nandu

Kewan karo O: Otter, Okapi, Orangutan

Kewan karo P: baboon, kuda, panda, manuk beo

Kewan karo Q: jellyfish

Kewan karo R: tikus, reindeer

Hewan karo S: babi, laba-laba, penyu, bekicot

Kewan karo T: Tiger, Dove, Taipan, Bactrian unta

Hewan karo U: elang burung hantu

Kewan kanthi V: Viper

Hewan karo W: Wolf, Weasel, Raccoon, Wisent

Animal with X: Xenopus

Kewan karo Y: Yak

Kewan kanthi Z: zebra, finnish zebra, belut listrik


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.