City Land River Solutions Drink

Aturan Kota Lahan aturan sangat sederhana lan gampang dijelasake: bisa muter kota, tanah, kali sampeyan butuh 2 utawa pemain liyane. Saben pemain kudu nganggo kertas kosong lan pena DINA-4. Lan banjur kategori cocok sing arep diputer. Kanggo topik liyane sing ora biasa sampeyan bakal nemokake solusi model sampeyan ing kene.

City Land River Solutions Ngombe A nganti Z

Ngombe karo A: jus apel, Altbier, Absinthe, Alcopops

Ngombe karo B: Bir, Jus Blueberry, Teh Bubble, Lemon pait, Maria Getih

Ngombe karo C: Coca Cola, Cognac, Cocktail, Cointreau

City Land River Solutions Ngombe / Ngombe
City Land River Solutions Ngombe / Ngombe

Ngombe karo D: bir kaleng, dessert, anggur pencuci mulut

Ngombe karo E: eggnog, teh es, espresso

Ngombe karo F: botol bir, Fassbrause, teh adas, Feuerzangenbowle

Ngombe karo G: gin, mulled anggur, grog

Ngombe karo H: Raspberry Spirit, Hefeweizen, Rosehip Tea

Ngombe karo Aku: kopi Irlandia, kopi instan, bir jahe

Ngombe karo J: Jägermeister, Jagertee, Jerez

Ngombe karo K: kakao, Kir Royal, liqueur jamu, teh chamomile

Ngombe karo L: latte macchiato, liqueur, limun, ngombe dawa

Ngombe karo M: susu, apricot brandy, banyu mineral

Ngombe karo N: Nespresso, Nectar

Ngombe karo O: Ouzo, jus jeruk, Obstler

Ngombe karo P: Punch, pils, port, teh mint

Ngombe karo Q: banyu spring

Ngombe karo R: rum, Radler, anggur abang

Ngombe karo S: smoothie, sangria, anggur sing kemerlap, sherry

Ngombe karo T: tequila, teh, jus tomat

Ngombe karo U: Upton (koktail), Uhudler

Ngombe karo V: susu kabeh

Ngombe karo W: Brandy, banyu, vermouth, wiski

Ngombe karo X: -

Ngombe karo Y: Teh Yunnan

Ngombe karo Z: tèh lémon, susu wedhus


Cithakan kiye

Kutha Kutha Land Kota kosong minangka pdf

Cithakan kutha kutha minangka grafis

Ampun ngubungi kitaYen sampeyan duwe gagasan kanggo topik anyar sing luar biasa kanggo City Country River.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.