Silent night - notes and text

Tradhisi nyanyi lagu Natal ing omah karo kulawarga lan bocah-bocah, utawa ing sekolah lan taman kanak-kanak, ora pati tuwa. Mung saka babagan 18. Century nyanyi ing bunder kulawarga lan mung wiwit 19. Abad ngerti salah lagu Jerman saka negara liya.

Musik lan téks Sheet Silent night

Nyanyi lan nggawe musik bebarengan lan watara Natal nggawe atmosfer sing ayu, khusus lan unik. Ora mung bocah kabeh umur seneng. Sing luwih kerep, lagu-lagu kasebut diulang utawa dirungokake sajrone wektune, luwih apik teks kasebut. Yen sampeyan bisa muter instrumen, sampeyan bisa muter iringan.

Kanthi ngeklik gambar, lembaran pewarna kanthi cathetan lan tulisan Natal bakal mbukak ing format pdf

Musik lan téks Sheet Silent night
Musik lan téks Sheet Silent night

Silent night - text

Turu wengi, wengi suci!
Kabeh iku turu, kesepian tangi
Mung sing wani, pasangan sing paling suci.
Pemegang bocah lanang ing rambut kriting,
Turu ing katentreman swarga,
Turu ing perdamaian swarga.

Turu wengi, wengi suci!
Anak lanang, oh, piye carane ngguyu
Katresnan saka tutuk suci,
Minangka jam beating ngalahake kita,
Kristus, ing lairmu,
Kristus, ing lairmu.

Turu wengi, wengi suci!
Para pangon kawiwitan ngumumake,
Miturut malaekat Halleluja.
Apa iki swara sora saka adoh lan cedhak:
Kristus, Juru Slamet ing kene,
Kristus, Juru Slamet ana ing kene!

Noten von Weihnachtslied Stille Nackt, sore suci mbukak minangka file grafis


Ampun ngubungi kitayen sampeyan lagi nggoleki catetan lan lirik lagu nursery. Kita seneng nambah cathetan kanthi teks ing koleksi cathetan kanggo lagu anak-anake. Rancangan cathetan karo kaca pewarnaan sing cocog karo bocah iku komplit, nanging yen perlu, kita seneng nyoba.