Nomer huruf wekdal

Utamané ing wiwitan sekolah - lukisan uga minangka hobi populer - kehadiran sekolah minangka bab ingkang khusus. Kebak pride, murid sekolah dasar saiki kagolong bocah "gedhe" lan padha ngarep-arep marang esuk sekolah.

Timetable Letters and numbers paint

Kanthi ngeklik link kaca kanthi jadwal Warna Cithakan mbukak:

Huruf lan nomer jadwal
Huruf lan nomer jadwal

Timetable Nampilake huruf lan nomer minangka grafis

Huruf lan angka jadwal basa Inggris

Huruf lan angka jadwal basa Inggris
Huruf lan angka jadwal basa Inggris

Nomer wektu lan aksara sing diwatesi nganggo basa Inggris minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.