Burung timetable

Utamané ing wiwitan sekolah - lukisan uga minangka hobi populer - kehadiran sekolah minangka bab ingkang khusus. Kebak pride, murid sekolah dasar saiki kagolong bocah "gedhe" lan padha ngarep-arep marang esuk sekolah.

Burung werna wektu

Kanthi ngeklik link kaca kanthi jadwal Warna Cithakan mbukak:

Burung timetable
Burung timetable

Timetable Tampilake manuk minangka grafis

Burung timetable english

Burung timetable english
Burung timetable english

Timetable Birds English as graphic


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.