Papan njaba wektu

Utamané ing wiwitan sekolah - lukisan uga minangka hobi populer - kehadiran sekolah minangka bab ingkang khusus. Kebak pride, murid sekolah dasar saiki kagolong bocah "gedhe" lan padha ngarep-arep marang esuk sekolah.

Spasi wektu

Kanthi ngeklik link kaca kanthi jadwal Warna Cithakan mbukak:

Papan njaba wektu
Papan njaba wektu

Papan spasi jumlahe minangka grafis

Werna jembar timetable Basa Inggris

Werna jembar timetable Basa Inggris
Werna jembar timetable Basa Inggris

Papan lor jroning basa Inggris minangka grafis


Hubungi kitayen sampeyan nggoleki pewarnaan banget khusus kanthi motif sing khusus. Kita uga bisa nggawe cithakan warna kanggo spesifikasi sampeyan saka foto.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.