Sweets for children | pangan

Anak-anak seneng permen. Sing paling aman minangka amen ing pasamuwan. Lan ora kaya ing jaman kepungkur, dheweke uga nduweni akses menyang panggangan cilik ing ngendi wae. Iki diwiwiti ing level mata anak ing checkout supermarket lan terus ing pesta ulang tahun anak karo kue cokelat, windbags lan smarties.

Manis munching tanpa remorse

Senadyan kita saiki wis ngresiki babagan jumlah gula ing awak, bobot entheng minangka masalah saka generasi kita, sing terus ana ing anak-anake.

manis munching tanpa regrets
Manis munching tanpa remorse

Ora muspra ing taun-taun pungkasan, suara-suara wis dirungu yen generasi anak-anak TK saiki bakal mati luwih dhisik tinimbang generasi wong tuwa amarga nutrisi sing kurang. Ing wektu nalika mayuta-yuta wong keluwen lan mati malnutrisi.

Tabel gula lan driji indeks sing digedhekake

Wis ing taman kanak-kanak wis dilaporake babagan gula lan lemak ing panganan. Ora mung panganan manis sing ora bisa diganggu, bisa uga disebarake minangka panganan, nanging uga panganan sing apik, warni, apik, sehat, kayadene woh gnome lan kiddie sosis.

Yagene bocah lan wong diwasa nyandhang kebiasaan sing lawas lan luwih seneng nyekel bar coklat tinimbang yoghurt alami karo woh seger? Kanggo siji, mesthi faktor wektu. Bar cokelat siap digawe, woh sing kudu dicuci lan dipotong kanggo diaduk ing yoghurt.

Kajaba iku, woh sehat uga luwih larang tinimbang coklat, sing asring sekunder lan mung minangka argumen pseudo.

Apa bisa dilakoni kanggo ngilangi kabiasaan urip?

Manis munching tanpa remorse nggarap panganan sehat. Wong sing seneng dadi manis katon banget - lan malah cairan amniotik seneng banget. Nanging carane bisa njaga tingkah laku sehat ing mangsa sing lawas?

Punika akibat saka tuwané. Ora cukup kanggo ngajar anak saka wektu kanggo wektu kepiye carane bisa. Sifat mangan sehat bisa dipelajari. Diwiwiti saka meja bedside.

Nganggo tempe kanggo ngladeni cemilan woh cilik sawise nedha awan. Ing mangsa panas, woh wohan beri saka kabeh jinis yaiku hit. Supaya sampeyan alon-alon nganthep kanggo permen lan ing wektu sing padha nyedhiyakake kanggo nambahi vitamin, sanajan kudu cepet nalika nedha awan.

Tip liyane kanggo munching manis tanpa remorse

Remaja mangan Santa metu saka coklat
Gula - godaan manis saben dina anyar

Aja ngubah kebiasaan mangan kulawarga kanthi sewengi. Iku minangka frustrasi minangka piknik ing udan. Miwiti karo siji bab lan tetep nganti dadi pakulinan. Sawise iku, apa maneh.

Priksa manawa sampeyan ora ngluwihi, yen ora bakal cepet ilang napsu kanggo diet sehat. Yen sampeyan ngetrapake dicithak, bocah-bocah uga bakal nemokake woh-wohan eksotis, jamu lan pawon.

Sing luwih penting, anakmu ngerti, luwih akeh pilihan sing bakal nate kanggo polish diet dhewe. Aja lali yen ana akeh sayuran sing rada manis. Waluh, wortel lan zucchini mung sawetara conto.

Roti bisa diarani woh-wohan tinimbang nutella utawa jam. Dene pisang, woh pir, anjir utawa apel kasebut ing lapisan tipis saka keju krim sing cocok.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.