Menara gedhe kanggo musim dingin lan musim dingin

Papan-digawe lanterns duwe pesona khusus dhewe. Ing mangsa panas, padha Shimmer ing pepadhamu balmy ing Teras, ing tiba lan mangsa, padha dekorasi kita ngarep utawa pesta Tabel, malah yen ana angin.

Topan ing musim gugur minangka hiasan

Mesthi, ndeleng omah-digawe lanterns ing musim gugur lan mangsa minangka dekorasi ing njaba lawang, contone, ing lawang, gedhe. Sisih paling apik sing gampang, siji Kanggo desain angin dhewesupaya bocah bisa seneng lan entuk asil sing nyengsemake tanpa luwih dhisik. Yen sing ora motivasi ...

Lanterns decorated in autumn
Windlichter mung ngrancang dhewe

Lanterns digawe ing ngarep kanggo tiba

Kanggo siji home-made autumn wind light Sawise sampeyan duwe kaca sing cocok kanggo lilin. Yen lantern gedhe, sampeyan bisa nggunakake manggon jaran. Mesthine, padha uga kasedhiya ing macem-macem ukuran. Malah jar jajan bisa dadi apik.

Iku tansah katon becik yen sampeyan ora mung siji omah-digawe lantern digunakake kanggo hiasan, nanging paling ora telung jinis padha ing meja utawa ing amben jendhela.

Minangka lilin iku tealights utawa - gumantung saka ukuran kaca - malah rada kenthel pilar lilin.

Kanggo kaca gugur sampeyan kudu godhong mrico lan maple. Iki kudu dikeringaké sawetara dina sadurunge. Banjur sampeyan bisa nyelarasake karo pola sing prasaja ing kaca. Nanging ati-ati: Mesthine yen godhong garing ora bisa kontak karo nyawa lilin.

Kanthi cara iki sampeyan bisa mesthi uga nglindhungi saben mangsa ing kaca. Lempengan kardus toned ing mangsa, godhong garing lan jamu ing musim semi lan panas. Ingkang sae inggih punika omah-digawe lantern meh biaya dhuwit!

Lentera musim dingin buatan tangan karo tempel wallpaper

Mesthi sampeyan uga butuh lilin lan kaca iki. Salajengipun, sampeyan uga kudu nempel kertas wallpaper lan ngiringan kertas. katon kaca cilik becik ing cara wallpaper tempel, kang banjur draped ing kelompok, contone ing platter Natal.

Saka kertas jejere kanggo talingan cilik Motif mangsa kayata kembang beku, bintang-bintang utawa wit cemara. Iki banjur kapisah utawa nyalip (becik yen, contone, mung lintang-lintang utawa mung ngethok Eisblumen) karo wallpaper tempel ing kaca terpaku.

Malah, bocah-bocah sing cilik banget bisa nyuwek-nyuwek roti utawa potongan saka kertas kasebut. Mungkin nyetel warna sing cocog karo Natal. Lan yen dadi warna-warni, iku mung cahya angin kabeh-musim!

Lantern wind from Thousand and One Nights

Yen sampeyan ora pengin nggawe lantern sampeyan metu saka kaca, sampeyan uga bisa nganggo kertas parchment. Nanging, sing banget angel banget karo bocah cilik. Nang kene sampeyan butuh tikar bir, roti kertas berwarna, kertas perkamen, lan watu-watu kriya. Uga, mesthine, gunting, lem lan tealights.