Latihan olahraga Sexology - kelamin wong

Struktur, pangembangan lan fungsi genitalia lanang lan wadon minangka unsur dhasar pendidikan bocah ing omah lan uga ngajar pendidikan seks ing sekolah.

Genital saka manungsa

Template kita diwenehake kanggo pendidikan seks ing sekolah lan sengaja simpen. Ngeklik ing gambar mbukak template ing format pdf.

Genitalia saka manungsa kanggo pencerahan
Genitalia saka manungsa kanggo pencerahan

Alat kelamin wong kanthi tulisan minangka grafis sing mbukak

Cithakan genitals man
Cithakan genitals man

Bukak alat kelamin wong kosong minangka kriya

Mangga kontak Kita yen sampeyan nggoleki cithakan sing khusus. Kita bisa nggawe cithakan anyar miturut spesifikasi sampeyan.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.