Pelatihan babagan pelajaran pendidikan seks

Struktur, pangembangan lan fungsi genitalia lanang lan wadon minangka unsur dhasar pendidikan bocah ing omah lan uga ngajar pendidikan seks ing sekolah.

Pelatihan babagan pelajaran pendidikan seks

Lembar olah raga (ing construction) bisa digunakake kanthi bebas, utamane ing sekolah. Ngeklik ing tautan mbukak kaca kanthi cithakan sing gegandhengan.

Awak saka wong wadon

Awak manungsa

Awak manungsa lan wanita

Anatomi wanita

Bangunan kelamin wadon

Organ seksual wanita

Anatomi man

Mbangun genitalia lanang

Wong organ kelamin

Mangga kontak Kita yen sampeyan nggoleki cithakan sing khusus. Kita bisa nggawe cithakan anyar miturut spesifikasi sampeyan.

2 pikirane ing "ngleksanani latihan pelajaran seks jinis"

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.