Книга за боење замоци и палати

Замоците се појавуваат во бајките и се едни од првите предмети што девојчињата и момчињата од предучилишна возраст почнуваат да ги цртаат.

Книга за боење на палати и замоци

Дебелите линии им олеснуваат на девојчињата и момчињата да обојат во одделните делови на сликата според нивните сопствени идеи. Ова може да се направи со боички, пенкала и восочни боички. Со кликнување на врската се отвора страницата со соодветниот замок или палата:

 

Страници за боење замоци и палати - бесплатни страници за боење

Замокот на Најт

Боење страница Најт замок - пронајдете ги грешките :-)

Витези упаднаа во замокот

Боење слика замок / замок за боење

замокот

Замок за боење на децата

замокот

Боење на замокот со слики - страница за боење за деца

замокот

Боење страница еднорог пред замокот

Еднорог пред замокот

Книга за боење замоци

замокот

Замокот Аусмабилд за децата да го обојат

Замок со змејови

 

Дополнителни клучни зборови: замок од бајките, замок, замоци, палата, палати