Јагода боенка

Основата за идното здравје е поставена на млада возраст. Уште поважно е да се остават децата да растат со здрава исхрана уште од самиот почеток. Ако се почитуваат неколку основни правила за здрава исхрана за деца, децата ќе растат безбедни и здрави.

Боење страници јагоди

И јагодите се уште се многу популарно овошје и основа за оваа посебна категорија.  Со кликнување на цртежот се отвора страницата со избраната страница за боење:

erdbeeren

Боење страница јагоди
Боја во јагоди

Боење страница јагоди
erdbeeren

Боење страница јагоди
Боење страница јагоди

Боење страница јагода
Erdbeere

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.