Книга за боење самовила за заби

Малку, особено, ги фасцинира девојките повеќе од светот на елфите. Па дури и возрасните не можат да ја игнорираат убавината на овие митски суштества.

Книга за боење самовила за заби

Самовилата за заби игра тука посебна улога. Самовилата за заби доаѓа од Соединетите држави и става златник во замена за деца кои ставаат фенси млечен заб под перницата. Во денешна употреба, наместо златник, на децата им се дава мал подарок. Од самовилата, секако. Со кликнување на цртеж се отвора страницата со соодветната слика:

Боење страница заб самовила
Забна самовила пред заспано дете
Боја страница / боја на слика заб самовила и заби за боење
Самовила и заби
Боење страница заб самовила
Самовила со заб
Боење страница заб самовила
Мала самовила за заби
Боење страница заб самовила
Самовила со заб
Боење страница заб самовила
Самовила самовила со starвезда

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!