Шаблон за отсекување на противпожарни возила

Со овој образец можете да исечете, преклопите и лепите противпожарно возило. Потребни ви се само хартија, ножици и стапче за лепило. И малку трпеливост кога нескопосник.

Лист за отсекување на пожарникарски мотор

Препорачуваме да користите нешто подебела хартија како лист за отсекување за производство на противпожарна машина. Со кликнување на сликата се отвора моделот за пожар за да се направите во формат pdf:

Лист за отсекување на пожарникарски мотор
Лист за отсекување на пожарникарски мотор

 

Огноотпорен мотор за ракотворби за да го обоите во себе

Ако сакате сами да го обоите противпожарното возило, направете го ова на отпечатениот образец пред да го исечете пожарникарството. Со еден клик се отвора образецот во pdf формат:

Шаблон за занаетчиски пожарникарски мотор
Шаблон за занаетчиски пожарникарски мотор

 

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!