Фото уметност

Кога реалноста ќе се сретне со уметноста, цртежите и портретите се создаваат од фотографии. Фото уметност што делумно се заснова на вистинска фотографија, а другиот дел е уметнички обработена.

Фото уметност - луѓе

Идејата зад неа е многу едноставна. Вие ги комбинирате веќе постоечките фотографии со уметнички цртеж направен со големо внимание на деталите и на тој начин добивате вистинско ремек-дело - и без никаков голем напор. Со кликнување на цртеж се отвора посебна страница со избраното уметничко дело:

Сплит портрет - портрет цртеж и фотографијаСплит портрет - половина фотографија, половина цртежСплит портрет на жена
Сплит портрет - портрет цртеж и фотографијаФото уметност - Млада жена пред wallидот на природатаФото уметност - жена со орхидеја
Фото уметничка жена со грозјеСплит портрет на фото-уметностФото уметнички портрет на жена
Фото уметност женаСплит цртеж на женаФото уметност - жена со чадор во природа
Фото уметност - со чадор за сонце во природаФото уметностФото уметност - жена
Фото уметнички портрет
Фото уметнички портрет
  
   

Уметничко дело што веројатно не постои по втор пат. Оваа фото-уметност е особено ефективна во прекрасните рамки за слики.

Индивидуални дела

Покрај тоа, ќе ви покажеме индивидуални дела во кои е создаден целосен цртеж од претходно презентирана фотографија. Исто така еден вид фото -уметност. Со кликнување на дело се отвора избраната страница. Можеме да ви обезбедиме повисоки резолуции на барање:

Секси усни во срцетоБесплатна уметност за вашиот домФото уметност - рака под рака
Бесплатна уметност за вашиот дом  

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали сакате индивидуална работа од себе? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас.


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.