Kонтакт

Дали наскоро имате детска роденденска забава под одредено мото и дали барате соодветна страница за боење? Дали сте училиште, црковна институција или компанија од некоја компанија и дали сакате да изложите страници за боење на децата?

Контакт - Бесплатни страници за боење Ве молиме контактирајте не, ние ќе го издадеме одобрувањето што е можно поскоро. Но, ние само би сакале да имаме груб преглед на тоа што е објавено каде.

Дали недостасува мотив? Дали имате технички прашања до нас, дали откривте грешка некаде на нашата веб-страница? Дали сте незадоволни од нешто? Ние сме среќни што се обидуваме да ви помогнеме. Дури и ако сакате само да кажете благодарам

Дали долго време барате одреден мотив за слика за боење и с yet уште не сте пронашле нешто што ги исполнило вашите идеи? Дали би сакале да ни ги претставите вашите дела на јавноста со нас? 

Исто така, со задоволство се обидуваме да создадеме страница за боење или уметничко дело на фотографија врз основа на вашата фотографија. Со нетрпение го очекуваме секое сериозно барање. Исто така, за какви било индикации за грешки при пишување.

Или пишете ни директно преку е -пошта inhaber@malvorlagen-seite.de.

Ние одговараме на прашањата што е можно побрзо. Со нетрпение очекуваме да ги добиеме вашите прашања. Искрено!