Модел сликарство врвот модел боење страница

Децата имаат потреба од постојана инспирација. Боење страници и боење книги даде значителен придонес за ефикасно промовирање на креативноста на нашите најмлади. Не постои правило кога детето е доволно старо за да почне да слика или кога треба да почне. Но секогаш е важно понудените боени страници да бидат отворени за да одговараат на децата. И токму тука започнува нашата понуда за бесплатни боење страници за деца.

Модел за боење страница / боја

Со кликнување на сликата, страницата за боење се отвара во pdf формат

Модел за боење страница / боја
Модел за боење страница / боја

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.