Модел сликарство врвот модел боење страница

Децата имаат потреба од постојана инспирација. Боење страници и боење книги даде значителен придонес за ефикасно промовирање на креативноста на нашите најмлади. Не постои правило кога детето е доволно старо за да почне да слика или кога треба да почне. Но секогаш е важно понудените боени страници да бидат отворени за да одговараат на децата. И токму тука започнува нашата понуда за бесплатни боење страници за деца.

Боја страница Модел Мода

Со кликнување на сликата, страницата за боење се отвара во pdf формат

Боење страници за деца - Модел Мода
Боење страници за деца - Модел Мода

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.