Модел сликарство врвот модел боење страница фустан

Децата имаат потреба од постојана инспирација. Боење страници и боење книги даде значителен придонес за ефикасно промовирање на креативноста на нашите најмлади. Не постои правило кога детето е доволно старо за да почне да слика или кога треба да почне. Но секогаш е важно понудените боени страници да бидат отворени за да одговараат на децата. И токму тука започнува нашата понуда за бесплатни боење страници за деца.

Боја страница / Боја страница Модел фустан

Со кликнување на сликата, страницата за боење се отвара во pdf формат

Боја страница / Боја страница Модел фустан
Боја страница / Боја страница Модел фустан


Ве молиме контакт Нас, ако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.