Malvorlage Thanksgiving – Erntedankfest

Нашите страници за боење нудат оптимална основа за подготовка на помлади девојчиња и момчиња за големи прослави и за справување со нив на разигран начин.

Боење страница Денот на благодарноста

И не само со локални празници, туку и со меѓународни празници како Денот на благодарноста, што одговара на нашиот фестивал на жетвата. Со кликнување на сликата, образецот се отвора во PDF формат:

Боење страница Денот на благодарноста
Боење страница Денот на благодарноста

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.