Боење страница Томас Едисон | Личности

Со нашите боите на историјата, ние им се посветуваме на индивидуалните културни епохи, посебни историски настани и луѓе кои значително влијаеле на човечката историја со своите дела или пронајдоци.

Боење страница Томас Алва Едисон

Многу работи што претпоставуваме во секојдневниот живот мораа да бидат измислени во одреден момент. Постојат настани кои влијаеле на светските настани. Покрај културните епохи, посебните историски настани укажуваа на патот кон светската историја. И имаше историски релевантни личности од сите области на нашето општество на кои би сакале да им го посветиме овој дел. Со кликнување на врската се отвора страницата во графички формат:

Боење страница Томас Алва Едисон
Боење страница Томас Алва Едисон

 

Нашите цртежи од историски релевантни луѓе се направени во рамките на одредбите на Art-UrhG § 23.

 


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.