Бонтон за боење социјално однесување | образование

На децата им е потребна постојана инспирација. Боење страници и боенки значително придонесуваат за ефективно промовирање на креативноста на нашите најмлади деца. Нема правило за тоа кога детето е доволно старо за да започне да слика или кога дефинитивно треба да започне. Бидејќи одличен несакан ефект на сликањето е секогаш тоа што децата можат да ги остават своите мисли да талкаат и да најдат мир по цел ден полн со впечатоци.

Боење страница социјално однесување

Кои се основите за пријатно заедништво, што се добри манири и што е основа за добро однесување:

  • Бидете пријателски расположени
  • Биди искрен
  • одржувајте ги ветувањата
  • покажете благодарност
  • бидете подготвени за споделување

Со кликнување на сликата, образецот се отвора во PDF формат:

 

Начини на боење на страници - добро однесување
Начини на боење на страници - добро однесување

 


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.