Боење страница татковци ден

Страниците за боење овозможуваат идеална основа за давање шаблони на помлади девојчиња и момчиња, како подарок за Денот на таткото.

Malvorlage Vatertag – Superdad

Сликите во боја се убав додаток на подарокот на Денот на таткото. Со кликнување на врската, шаблонот за боење се отвора како PDF документ:

 

Malvorlage Vatertag - Superdad
Malvorlage Vatertag – Superdad

 

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.