Боење страници за возрасни - луѓе

Секој што мисли дека сликањето е само за деца е многу погрешно. Во денешниот сè повеќе ефемерен и дигитален свет, сликарството и креативниот израз е растечки тренд и за возрасните.

Луѓе боење страници за возрасни

Секој што редовно зема моливи во боја, знае дека времето станува помала работа и често се заборава. Ова е резултат на длабока, скоро медитативна концентрација. што чекаш? Кликнување на цртеж ја отвора страницата со соодветниот шаблон за боење:

Боја слика за возрасни - женско лице
Womanенско лице

Боење страница жена
Womanена во шумата

Боја слика за возрасни - жена на езерото
Womanена кај езерото

Боење страница мистериозна жена со маска
Womanена со маска

Лице / портрет на маж за боење
Човечко лице

Боја страница за возрасни - loversубовници
љубовници

Боја слика за возрасни - девојки
Боја слика за возрасни - девојки

Боја страница за возрасни - жена
Жената

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.