Шаблон за занаетчиски работи за хартија

Овде ќе најдете разни шаблони за преклопување хартиена куќа и лепење заедно. Потребни ви се само хартија, ножици и стапче за лепило. И нашите шаблони за преклопување. Препорачуваме да користите нешто подебела хартија како лист за ракотворби.

Занаетчиски листови за мали куќи од хартија

Едноставно исечете, преклопете и залепете ја соодветната куќа. Различни куќи направени од хартија се завршени. Можете да ги испечатите сите упатства за виткање хартиени куќи бесплатно! Со кликнување на врската се отвора страницата со соодветниот образец за занаетчиска куќа направена од хартија:

Шаблон за хартија од куќа и лепак
Свиткајте хартиена куќа

Тинкер хартиена куќа
Свиткајте и залепете ја куќата од хартија

Направете своја хартиена куќа - упатства
Свиткајте и лепете хартиена куќа

Свиткајте и залепете куќа од хартија - родителите и децата нескопосник
Шаблон куќа да се исече

Инструкции за преклопување на хартиена куќа - Свиткајте ја куќата од хартија
Инструкции за преклопување на хартиена куќа

Преземете ги упатствата за преклопување за куќа направена од хартија бесплатно
Направете куќа од хартија

Слободно контактирајте не доколку барате посебен мотив за боење страница. Или ви недостигаат дополнителни упатства за ракотворби? Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!

Дополнителни клучни зборови: преклопени листови, преклопени листови