Рамки и ластари за боење

Во оваа категорија страници за боење ви нудиме бесплатни рамки за боење, така што можете да додадете ваши сопствени мотиви во средината на листот и, исто така, да се користат како постери.

Рамка и ластари

Насликајте нешто сами или залепете на вашата фотографија? Срце за Денот на мајката? Боење на границите со фотографија во средината како подарок за благодарност за родителите или бабите и дедовците. Ве молиме, забележете го и нашиот Шаблони за ваучер. Со кликнување на врската се отвора страницата со избраната рамка:

Рамка цветна ластарка

Лавче за цвеќе

Рамка лист ласта

Лист ластар

Боење на рамката

Цвеќиња ласта

Остава ластар

Остава лалечка подолу

Рамка од цвеќе

Остава рамка за чистење

Рамка украсена со цвеќиња

Цветна рамка

Рамка со цвеќиња

Рамка со цвеќиња

Рамка со срца

Heartарланд на срцето

Шаблон за ваучер срца за боење

Рамка со срца

Контактирајте не ако барате многу специјална слика за боење со многу посебен мотив. Со задоволство ќе создадеме ваш личен образец за боење врз основа на вашите спецификации од фотографија.

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!