Schattenrätsel Engel Weihnachten

На прв поглед, сенките изгледаат исто. Но, внимавајте! Ако погледнете внимателно, ќе видите суптилни разлики.

Schattenrätsel Engel – Welcher Schatten passt?

Која сенка припаѓа на кој оригинал? Тука е потребна целата ваша концентрација. Кликнете на сликата за да ја отворите сложувалката во pdf формат:

Schattenrätsel Engel
Schattenrätsel Engel

Загатките во сенка ја поддржуваат способноста на децата да се концентрираат и внимателно да погледнат. Дали за деца кои се забавуваат решавајќи загатки или за детски родендени како забава или натпревар. Едноставно преземете ја страницата со сложувалката во сенка и отпечатете ја. Бесплатно секако!

Дали барате нова загатка во сенка? Ве молиме контактирајте не. Среќни сме што се обидуваме да дизајнираме мотив по ваш избор како загатка во сенка.


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.