Кули и качувачки кули да играат

Децата се мали истражувачи и откривачи, кои целосно не се свесни за нивната љубопитност и инстинктот за играње. Поради оваа причина, играчките треба да бидат робусни и издржливи.

На активните деца им требаат цврсти играчки

Особено кога летото, кое Ве поканува да потрошите време на отворено, е толку збогум, идеите за нови играчки може да бидат многу корисни. Децата сакаат да играат надвор во градината или на игралиште на било која возраст.

Безбедност за кули за игри и качувачки качува
Безбедност додека играте

Игра улици може да биде идеален за турнеја слајд автомобили и креда, но вашата градина е сеуште најдобар игралиште.

Тука може да биде слајд, замав и песок. Кога тато вели дека сето тоа е многу добро, тој гради една интересна игра кула, каде што малку витези и големи морнари можат да се нурне во нивниот свет.

Дрвени играчки се уште се најпопуларни

За да останат со кули за игри за некое време, тие не се достапни само во различни градежни верзии, туку и во различни материјали. Но, материјалното дрво јасно преовладуваше овде и е популарно не само поради својата пријатна површина, туку и поради долг живот.

За ова, се разбира, потребно е качувачката кула да се состои од висококвалитетно дрво и добро изработување. Занаетчиски надарени татковци, исто така, можат да го изградат од мислења и самите квадратни дрва. Се разбира, дрвото треба соодветно да се песоци и да се импрегнирани со притисок за да не се отстрануваат штетните бои и решенија.

Комерцијално достапните комплети соодветно се третираат и треба да се собираат само со вештина и со вистинска алатка. Ако подесувањето не може да се направи само по себе, родителите треба да обрнат внимание на тоа дали давателот нуди бодибилдинг услуга.

Дрвени играчки за сите прилики

По сезона на отворено во градината, потомството сега повторно се повеќе и повеќе ја постави играта во станот. Тука, играчки од дрво играат важна улога. Можеби тоа е затоа што темата на одржливост станува се поважна, но исто така и близината кон природата и долгата издржливост играат важна улога во материјалното дрво.

дрвени играчки
Дрвени играчки

За жал, пластика секогаш е завршена поради штетните пластификатори или сомнителни бои во насловите, особено кај играчките за малите деца. Сепак, дрвените играчки не треба да се купуваат без двоумење, бидејќи дури и овој материјал може да содржи штетни бои и бои. Добар квалитет може да се види кај специјализирани продавници на брендови кои се познати по многу години.

Купуваат дрвени играчки

Деца од сите возрасти сакаат играчки направени од дрво, дури и ако тоа не трепка и звучен сигнал. Продавница со овошје, јајца, сладолед и газиран пијалок шишиња направени од дрво, на железничката пруга, одборот игри, загатки и едукативни игри се понудени дизајниран квалитет се разбира и измамувачки денес дека тоа е радост за деца од сите возрасти да си игра со.

Со овие играчки, уживањето на предметите може да трае дури и повеќе од една генерација.

Идеја за "игра кули и искачувачки кули да се игра"

 1. Здраво,
  тоа е навистина голем придонес за искачување. Исто така, мислам дека качувачките качувачки и слични дрвени играчки се предност за децата и за градината. Особено затоа што во денешно време децата се водат се почесто со било која опрема на забавната индустрија во недостаток на вежбање, со сите свои последици.
  Ако сакате да направите нешто добро за децата со игра кула, тогаш квалитетот е од најголем приоритет. Ова не само што влијае на стабилноста на опремата, туку и уредниот и добро дизајниран дизајн кој ги елиминира изворите на опасност и со тоа го намалува ризикот од повреда. Качувачките качувачки изградени според DIN EN 71-8 го зеле токму тоа во предвид.
  Сепак, уште еден важен аспект на квалитетот за мене е тоа што не се користи дрво со импрегнирано притисок. Со соодветна граѓа (на пр. Нордиска смрека) и еколошка досадна глазура на база на вода, може да се постигне речиси ист резултат во издржливост. Ова ја штити не само животната средина, туку и неговите деца од токсичните супстанции на притисочната импрегнација на котелот.
  Повеќето производители тврдат дека нема да бидат измиени, но за жал реалноста докажува поинаку. Значи, за мене, само кула без хемија е доведена во прашање.

  Со почит
  Oli

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.