Градски реки Решенија Решенија занимања

Правилата за реката Градски земјиште се многу едноставни и брзи за објаснување: за да може да играте град, земја, река ви треба 2 или повеќе играчи. Секој играч има потреба од празен лист хартија DINA-4 и пенкало. И тогаш погодна категорија во која сакате да играте. За повеќе невообичаени теми ќе најдете тука вашите модели решенија

Градски реки Резорт Решенија Професии од А до Ш

Професија со А: лекар, геријатриска сестра, уметник, архитект

Професија со Б: пекар, канцелариски службеник, банкар

Професија со C: хемичар, хирург

Градски реки Решенија Решенија занимања
Градски реки Решенија Решенија занимања

Професија со D: покривач, дизајнер, преведувач, детектив

Професија со Е: Електричар, едукатор

Професија со F: tiler, фризер, фотограф

Професија со Г: градинар, копач

Професија со H: Heilpraktiker, Hotelfachkaufmann

Професија со I: пчелар, инженер, компјутерски научник

Професија со Ј: ловец, адвокат

Професија со К: бизнисмен, готвач, слаткар

Професија со L: наставник, земјоделец, двигател на возачот

Професија со М: сликар, метал-работник

Професија со Н: Нотар

Професија со О: Ред

Професија со П: пастор, пилот, полицаец

Професија со П: квалитет инспектор

Професија со Р: судија, адвокат

Професија со С: Јавен обвинител, Патен работник

Професија со Т: Ветеринар, Тишер

Професија со У: Урулоге, часовничар

Професија со V: ветеринарна, продавач

Професија со W: шумарство работник, тестер на материјали, лозар

Професија со X: Ксилофон

Професија со Y: наставник по јога

Професија со Z: стоматолог, забен техничар, столар


Шаблон за градски реката Принт

Градот земјиште реката Шаблон празно како pdf

Шаблон за градска река како графички

Ве молиме слободно контактирајте со насАко имате идеи за нови вонредни теми за градот реката.