Градски реки решенија бои

правила на StadtLandFluss се едноставни и лесно да се објасни: во град, држава да биде во можност да игра реката, треба 2 или повеќе играчи. Секој играч треба ДИНА 4 празен лист хартија и пенкало. А потоа наведете категоријата во која сакате да играте. За повеќе необични теми, посетете го вашиот примерок решенија тука.

Градски реки Решенија на бои од A до Z

Боја со A: антрацит

Боја со Б: сина

Боја со C: цијан

Градски реки решенија бои
Градски реки решенија бои

Боја со D: Темно кафеава боја

Боја со E: бои од јајца

Боја со F: јоргована

Боја со G: жолта боја

Боја со H: црвен јастос

Боја со I: индиго

Боја со J: жад зелена

Боја со К: кармин црвено

Боја со L: виолетова

Боја со М: Магента

Боја со N: неонски зелени

Боја со О: маслинесто зелена

Боја со P: бисер бела

Боја со П: Дупка жолта

Боја со R: розова

Боја со S: сребрена боја

Боја со Т: тиркизна боја

Боја со U: Умбра

Боја со V: виолетова

Боја со W: црвено вино

Боја со X: -

Боја со Y: -

Боја со Z: вермилион


Шаблон за градски реката Принт

Градот земјиште реката Шаблон празно како pdf

Шаблон за градска река како графички

Ве молиме слободно контактирајте со насАко имате идеи за нови вонредни теми за градот реката.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.