Градска река решенија музички инструмент

правила на StadtLandFluss се едноставни и лесно да се објасни: во град, држава да биде во можност да игра реката, треба 2 или повеќе играчи. Секој играч треба ДИНА 4 празен лист хартија и пенкало. А потоа наведете категоријата во која сакате да играте. За повеќе необични теми, посетете го вашиот примерок решенија тука.

Музички инструменти од А до Ш

Музички инструмент со А: хармоника, алфорен

Музички инструмент со Б: виола, бањо, балалаика

Музички инструмент со C: клавеси, виолончело

Градска река решенија музички инструмент
Градска река решенија музички инструмент

Музички инструмент со D: гајда, орган за барел

Музички инструмент со Е: електрична гитара

Музички инструмент со F: фагота

Музички инструмент со G: гитара, виолина

Музички инструмент со H: харфа, хармониум

Музички инструмент со I: Ирска харфа

Музички инструмент со J: Jagdhorn

Музички инструмент со К: пијано, кларинет, корнет

Музички инструмент со L: лејта, лира

Музички инструмент со М: мандолина, хармоника, Харп на Евреи

Музички инструмент со N: нос флејта

Музички инструмент со О: обоа, орган

Музички инструмент со P: тромбон, тампани, панпипе, piccolo

Музички инструмент со Q: флејта

Музички инструмент со Р: штракаат, прескокнувач, триење на барабанот

Музички инструмент со S: перкусии, саксофон, spinet

Музички инструмент со Т: тапан, туба, буренце

Музички инструмент со У: Укулеле, Умудури

Музички инструмент со V: виолина, виолончело

Музички инструмент со W: Wadaiko, француски рог

Музички инструмент со Y: Yidaki

Музички инструмент со Z: Цидер, хармоника


Шаблон за градски реката Принт

Градот земјиште реката Шаблон празно како pdf

Шаблон за градска река како графички

Ве молиме слободно контактирајте со насАко имате идеи за нови вонредни теми за градот реката.