Измамник за решенија на градската река

Правилата за град, земја, река се многу лесни и брзо објаснети: да играте град, земја, река, ви требаат 2 или повеќе играчи. На секој играч му треба празен лист хартија ДИНА-4 и пенкало. Можете да најдете сè друго во врска со правилата на играта овде.

Решенија за реки во градот

Derjenige, der zuerst das Blatt komplett ausgefüllt hat, sagt „stop“ und alle anderen Mitspieler müssen sofort ihren Stift hinlegen. Und dann ist es gut, wenn man selber schon möglichst viele Lösungen auf seinem Zettel stehen hat. Hier nun die erste Hilfe für Euch.

Измамници / решенија за град, земја, река, име, растение, животно и професија

Измамник на градската река
Решенија за реки во градот

Измамник Stadt Land Fluss со решенија за класични теми како преземање на pdf

Категории на градски реки со решенија

Ein Klick auf einen der folgenden Links öffnet die Seite mit den gewünschten Lösungen:

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате идеи за нови категории со или без решенија? Или прашања, предлози и критики? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!