City Land Реката Решенија Јазици

правила на StadtLandFluss се едноставни и лесно да се објасни: во град, држава да биде во можност да игра реката, треба 2 или повеќе играчи. Секој играч треба ДИНА 4 празен лист хартија и пенкало. А потоа наведете категоријата во која сакате да играте. За повеќе необични теми, посетете го вашиот примерок решенија тука.

Градски реки на реката Решенија Јазик од А до Ш

Јазик со A: арапски, ерменски, амхарски, африканци

Јазик со Б: бугарски, бенгалски

Јазик со C: кинески

City Land Реката Решенија Јазици
City Land Реката Решенија Јазици

Јазик со D: германски, дански

Јазик со E: англиски, естонски

Јазик со F: француски, фински

Јазик со G: грчки, грузиски

Јазик со H: хебрејски, хинди

Јазик со I: италијански, исландски

Јазик со J: јапонски, јавански

Јазик со К: корејски, хрватски, Кисуахели

Јазик со L: латински, латвиски, литвански

Јазик со М: Македонски, Маори

Јазик со N: норвешки, холандски

Јазик со О: Оромо

Јазик со P: португалски, полски

Јазик со П: Кечуа

Јазик со Р: руски, романски

Јазик со S: шпански, српски, шведски, санскрит

Јазик со Т: чешки, тамилски, тајландски, турски

Јазик со У: унгарски, урду, украински

Јазик со V: виетнамски

Јазик со W: велшки

Јазик со X: Xhosa

Јазик со Y: Јоруба

Јазик со Z: Зулу


Шаблон за градски реката Принт

Градот земјиште реката Шаблон празно како pdf

Шаблон за градска река како графички

Ве молиме слободно контактирајте со насАко имате идеи за нови вонредни теми за градот реката.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.