Распоред на цвеќиња

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временски рокови цвеќиња

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Распоред на цвеќиња
Распоред на цвеќиња

Распоред Прикажи цвеќе како графички

Распоред Цвеќе англиски

Распоред Цвеќе англиски
Распоред Цвеќе англиски

Распоред Цвеќе англиски


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.