Временски броеви на букви

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временски распоред Писма и броеви боја

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временски распоред букви и броеви
Временски распоред букви и броеви

Временска рамка Прикажете ги буквите и броевите како графички

Временски распоред букви и бројки Англиски јазик

Временски распоред букви и бројки Англиски јазик
Временски распоред букви и бројки Англиски јазик

Временски броеви и букви англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.