Временски кучиња

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временска рамка за боење кучиња

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временски кучиња
Временски кучиња

Временска рамка Прикажете кучиња како график

Временски кучиња англиски

Временски кучиња англиски
Временски кучиња англиски

Временски распоред кучиња англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.