Временски мачки

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временски мачки

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временски мачки
Временски мачки

Временска рамка Прикажете ја мачката како график

Временски мачки македонски

Распоред на мачки на англиски јазик
Распоред на мачки на англиски јазик

Временски распоред Мачките покажуваат англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.