Временски распоред деца

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Распоред Деца боење

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временски распоред деца
Временски распоред деца

Временска рамка Прикажете ги децата како графики

Распоред Деца англиски

Распоред Деца англиски
Распоред Деца англиски

Распоред Деца англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.