Временска принцеза

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Нацртајте распоред за принцезата

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временска принцеза
Временска принцеза

Прикажи го распоредот Принцеза како графички

Распоред Принцезата Англиски

Распоред Принцезата Англиски
Распоред Принцезата Англиски

Распоред Принцезата Англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.