Временски птици

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временска рамка за птици во боја

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Временски птици
Временски птици

Временски распоред Прикажи птици како графички

Временски птици англиски

Временски птици англиски
Временски птици англиски

Временски птици Англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.