Распоредот на вселената

Особено на почетокот на училиштето - каде што сликарството е исто така популарно поминување на времето - посетеноста на училиште е нешто посебно. Полн со гордост, учениците од основно училиште сега припаѓаат на "големите" деца и со нетрпение го очекуваат следниот ден од школувањето.

Временски распоред

Со кликнување на врската се отвара страницата со распоредот Шаблон за боја:

Распоредот на вселената
Распоредот на вселената

Распоредот покажува простор како графички

Распоред на вселената Англиски

Распоред на вселената Англиски
Распоред на вселената Англиски

Распоред на вселената англиски како графички


Ве молиме контактирајте со насако барате посебно боење со многу посебен мотив. Ние исто така можеме да создадеме шаблон за боја на вашите спецификации од фотографија.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.