Пребарувајте слики - Пронајдете го глувчето

Сликите за пребарување се цртежи на кои се кријат работите и набverудувачот треба да ги најде овие работи. Нашите слики за пребарување се насочени кон децата во однос на тежината.

Пребарувајте слики за деца - Пронајдете го глувчето

Има скриено глувче на сите наши слики за пребарување што сакаме да ги најдеме. Со цел да останеме верни на нашиот стил, сите слики за пребарување се погодни за боење. Забавувајте се во пребарување, наоѓање и боење. Со кликнување на врската се отвора соодветната страница со сликата за пребарување:​​

Пребарајте слики - Најдете го глувчето - Бесплатни страници за боење
Можеби глушецот бара некој со кого да си игра? Но, каде се криеше таа?
Пребарај слика за деца - Пронајдете го глувчето
Глувците, исто така, мора понекогаш да одат на одмор ...
Пребарај слика за деца - Пронајдете го глувчето
Толку многу луѓе. Сиромашно мало глушец, каде е таа?
Пребарај слика за деца - Пронајдете го глувчето на фармата
Ништо посебно? Глушец на фарма
Слика за пребарување деца - аеродром
Најдете го глувчето пред да налета на авион
Пребарај слика за деца - Пронајдете го глувчето во игралиштето
Каде се крие глушецот во ова игралиште?

Ве молиме контактирајте не ако не можете да го најдете глувчето

Град скриен предмет
Скриен објект „Во градот“ - Најдете три грешки
 

Willе најдете многу бесплатни страници за боење со детски дизајни за момчиња и девојчиња. Придружени со шаблони за ракотворби, загатки за деца, шаблони за аритметички вежби, идеи за игри и портал за родители за родители. Страниците за боење се погодни за деца од градинка до основно училиште. Бидејќи боењето на сликите промовира координација меѓу очите и рацете, груба и ситна моторика, креативност, тип на буква и им остава на децата имагинација на слободата. И нашето мноштво мотиви ја зголемува мотивацијата на секое дете да сака да го помине времето со боење.

Дали имате какви било прашања, предлози, критики или пронајдовте грешка? Дали ви недостасува тема за која треба да известуваме или слика за сликање што треба да ја создадеме? Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас!