Листови за вежбање Секкологија - Женска гениталија

Структурата, развојот и функцијата на машките и женските гениталии се основен елемент за едукација на децата дома, како и за предавање на сексуалното образование во училиштето.

Генитали на жената

Нашите шаблони се наменети за сексуално образование во училиштата и намерно едноставно. Со кликнување на сликата се отвора образецот во pdf формат.

Генитали на жената Германски натпис
Генитали на жената Германски натпис

Шаблони на гениталиите на жените со натпис како графички отворен

Сексуални органи на жена
Сексуални органи на жена

Шаблони на гениталиите на шаблоните отворени како графички

Ве молиме контакт Нас ако барате многу посебен образец. Можеме да создадеме нов шаблон според вашите спецификации.

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.