Премин на сообраќаен знак

Добро е познато дека децата имаат повеќе ограничено видно поле во сообраќајот отколку возрасните. Но, покрај зголемувањето на свеста кај возачите, малите деца треба да научат и безбедно однесување во сообраќајот во рана фаза.

Преминување на сообраќајниот знак / десно пред лево

Нашите бесплатни страници за боење сообраќајни знаци во Германија се идеални како градежен блок за сообраќајно образование во градинка или основно училиште. Ве молиме контактирајте не ако ви недостасува страница за боење за друг сообраќаен знак.

Со кликнување на сликата, се отвора страницата за боење во формат pdf:

 

Преминување на сообраќајниот знак / десно пред лево
Преминување на сообраќајниот знак / десно пред лево

 

 

Боење страници за деца бесплатно - coloringpagesXNUMX.com

 


рекламирање

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.